Zakaži konsultacije

Pouzdani saveti za vaše finansije.

Optimizujte svoje finansije uz našu stručnu podršku. Zakažite konsultacije već danas!

Zakaži konsultacije2024-02-06T08:44:20+01:00

U poslovnom svetu, poznavanje finansijskih aspekata je ključno za uspešno poslovanje. Kao preduzetnik, često se suočavate sa pitanjima koja zahtevaju stručno znanje, kao što su:

  • Koju pravnu formu izabrati?
  • Kolike ću troškove imati prema državi?
  • Kako smanjiti poreske obaveze?

Mi smo knjigovodstvena agencija sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju konsultacija u oblasti poreza i računovodstva. Shvatamo da mnogi preduzetnici imaju nedoumice i pitanja, iz tog razloga vam nudimo mogućnost da zakažete konsultacije sa nama. Mi ćemo se potruditi da vam pružimo kvalitetne i proverene informacije koje će vam biti od velike pomoći u poslovanju.

Nudimo vam različite pakete konsultacija prilagođene vašim specifičnim potrebama i ciljevima, kako biste dobili najbolje rešenje za vaše poslovanje. Zakažite konsultaciju sa nama i unapredite svoje poslovanje!

PISMENE KONSULTACIJE

Pismene konsultacije su odličan način da dobijete besplatne i brze odgovore na svoja pitanja vezana za poreze i računovodstvo.

Ove konsultacije vam pružaju mogućnost da se informišete o nejasnoćama u poslovanju i dobijete stručan savet.

Rok za dostavljanje odgovora je 5 radnih dana.

Cena: BESPLATNO

USMENE KONSULTACIJE

Usmene konsultacije koje će držati sertifikovani računovođa, predstavljaju pouzdan način da dobijete odgovore na pitanja koja vas muče u vezi sa vašim poslovanjem. Nudimo vam priliku da zakažete uživo ili online konsultaciju sa nama i da dobijete savete i preporuke koje će vam pomoći da se suočite sa finansijskim izazovima.

  • Kratak rezime usmenih konsultacija u pismenoj formi
  • Koristan materijal vezan za temu konsultacija

Cena: 6.000 din

PREMIUM KONSULTACIJE

Nudimo vam:

  • Usmene konsultacije u trajanju do 60 minuta, uživo ili online

  • Kratak rezima usmenih konsultacija u pismenoj formi

  • Koristan materijal vezan za temu konsultacija

  • Uslugu osnivanja preduzetnika

  • Podrška prilikom otvaranja tekućeg računa

Cena: 12.000 din

Često postavljana pitanja

Kako da znam kada treba da platim porez?2023-04-04T14:33:19+02:00

Sve naše klijente redovno obaveštavamo o poreskim rokovima i iznosima koje trebate da platite. Možemo vam pomoći da izbegnete kašnjenja u plaćanju poreza i potencijalne kazne.

Kako da otvorim bankovni račun za svoju firmu?2023-04-04T14:34:35+02:00

Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći da otvorite bankovni račun za vašu firmu. Možemo vam dati informacije o različitim vrstama računa i uslugama koje su dostupne, kao i pomoći vam da popunite potrebne obrasce.

Kako da znam koji su mi troškovi poreski priznati?2023-04-04T14:35:29+02:00

Pomoći ćemo vam da razumete koji su poslovni troškovi poreski priznati. Ovo uključuje troškove kao što su putni troškovi, troškovi kancelarije, troškovi telefona, troškovi interneta, troškovi goriva, itd. Posle nekog vremena, nakon naših saveta, jako lako ćete moći da prepoznati koji su vam troškovi opravdani a koji nisu.

Da li paušalac može da ima zaposlene?2023-04-04T14:36:02+02:00

Bez obzira da li ste preduzetnik ili DOO, kao i da li vodite poslovne knjige ili ste paušalac, možete da prijavite koliko god želite zaposlenih. Trudimo se da sve informacije u vezi zaposlenih predstavimo na vreme kako biste mogli da imate širu sliku svog poslovanja u tim uslovima.

Da li svako mora da ima knjigovođu?2023-04-11T11:51:32+02:00

Prema Zakonu, nije obavezno imati knjigovođu bez obzira na oblik registrovanja i vrstu oporezivanja. Jedino što jeste obavezno jeste da ispoštujete Zakone propisane od strane Ministarstva finansija. S obzirom da nepoštovanje ovih obaveza može napraviti dosta problema i izložiti Vas visokim kaznama, savetujemo da ovo shvatite ozbiljno i angažujete nekoga ko ima dovoljno iskustva po pitanju vođenja poslovnih knjiga. Najjeftinije rešenje je angažovanje eksternog knjigovodstva, poput nas, jer je cena ove usluge mnogo niža nego da zaposlite neku osobu koja bi se bavila sa ovim stvarima.

Šta su e-fakture?2023-06-11T20:20:48+02:00

E-fakture predstavljaju elektronski zapis faktura, odnosno računa koji se izdaju, primaju, obrađuju i arhiviraju isključivo elektronskim putem. Bliže rečeno, e-fakture predstavljaju razmenu faktura elektronskim putem.

Koji je rok za podnošenje prijave za EKO TAKSU?2023-07-29T22:42:01+02:00

Poreska prijava za EKO TAKSU podnosi se do 31.07. za tekuću godinu.

Da li je važno da imam registrovanu firmu pre konsultacije sa knjigovođom?2023-04-11T11:51:52+02:00

Ovo pitanje nam je često postavljeno i sve smo savetovali da konsulataciju sa potencijalnim knjigovođom obave pre započinjanja procesa registrovanja firme kako bi mogli dobiti sve neophodne inforacije ili proveriti one koje već imaju. Ukoliko se registracija obavi na način koji nije najpovoljniji i najbezbedniji za obveznika, to može mnogo da oteža sam početak poslovanja.

Kako da znam šta mi se najviše isplati da registrujem?2023-04-11T11:52:13+02:00

Ovo je jedno od najčešćih pitanja. Ne postoji jedinstven odgovor već dosta zavisi od vrste Vašeg poslovanja i obima prihoda koji ostvarujete. Svakako, ovo je najbitnija odluka i uz kvalitetan savet možete da uštedite dosta novca. Ukoliko Vam je potrebna stručna konsultacija javite se pa možemo detaljno da prođemo kroz sve detalje.

Da li možete da mi pružite kompletnu uslugu na početku poslovanja?2023-03-13T09:27:13+01:00

Naša agencija se apsolutno trudi da početak poslovanja omogući na što jednostavniji način. U sklopu naše usluge možete obaviti ceo proces od otvaranja u APR-u, asistencija pri otvaranju tekućeg računa kao i dobiti sve potrebne informacije koje su vezane za Vašu delatnost.

Da li je bitno čime se bavim ako želim da vas angažujem?2023-04-11T11:54:31+02:00

LIBERO-NS Agencija poseduje iskustva i znanja u raznim oblastima i mogli bismo pružiti usluge bez obzira na vrstu Vaše delatnsoti. Međutim, zbog kvaliteta naših usluga i posvećenosti, odlučili smo se da fokus usmerimo na uslužne delatnosti nebitno kom sektoru pripadaju.

Koja je cena knjigovodstvenih usluga?2023-03-13T09:27:33+01:00

Nažalost, na ovo pitanje ne možemo precizno odgovoriti bez neophodnih informacija u vezi suštine i obima našeg posla a i vrste poslovanja klijenata. Svakako trudimo se da ta cena bude pristupačna klijentima, a u drugu ruku srazmerna znanju i trudu koje je neophodno uložiti kako bi se posao kvalitetno izvršio.

Šta je to PDV, da li moram da budem PDV obveznik?2023-04-11T11:52:38+02:00

PDV je skraćenica od Poreza na dodatu vrednost i predstavlja opšti i najvažniji porez svake uređene zemlje i on se obračunava na isporuku dobara i pružanja usluga.

Limit za ulazak u PDV jeste 8 miliona dinara u poslednjih 12 kalendarskih meseci. To znači da dok ne ostavite taj iznos prometa ne morate da se upišete u PDV registar niti da obračunavate ovaj porez na vaš promet. Međutim, da li ćete biti PDV obveznik, u samom startu to zavisi isključivo od Vas. Nije obavezno, ali često možete imati dosta benefita ukoliko planirate neka veća ulaganja i nabavku kroz promet koji sadrži PDV i samim tim umanjiti početni trošak.

Svakako savetujemo da dobro razmotrite ovu opciju, a ako imate nejasnoća da nas kontaktirate kako bismo Vam pomogli da donesete najbolju odluku.

Virtuelna kancelarija – Da li mogu da prijavim sedište firme na Vašoj adresi?2023-03-13T09:27:57+01:00

Jedna od naših dodatnih usluga jeste i Virtuelna kancelarija u šta je uključena prijava na našu adresu, prijem pošte kao i po potrebi sve druge aktivnosti. Za više informacija o ovoj usluzi, slobodno nas kontaktirajte.

Knjigovodstvena agencija Novi Sad - Libero-NS

Usmene ili pismene konsultacije.

Na vaša pitanja odgovara Dražen Tomašević, računovođa sertifikovan od strane Saveza računovođa i revizora Srbije i upisan u Registar pružalaca računovodstvenih usluga.

Kroz dugogodišnje iskustvo, uvideli smo tačan način i metode na koji način da prenesemo neophodne informacije a da one budu jasne i spremne za primenu u svakodnevnici.

Ne ustručavaj se, zakaži konsultacije.

Ako smatrate da odgovor nije od adekvatne pomoći, vraćamo sredstva.

Dražen Tomašević - Licencirani knjigovođa Novi Sad
Dražen Tomašević, računovođa

Sertifikovan od strane Saveza računovođa i revizora Srbije

Ukoliko se odlučite za usmene ili premium konsultacije, uplatu možete izvršiti po sledećim instrukcijama:

Uplatilac: Ime i prezime (ili naziv poslovnog subjekta)
Svrha: „Usmene konsultacije“ ili „Premium konsultacije“
Primalac: LIBERO-NS Agencija, Gajeva 17, Novi Sad
Šifra plaćanja: 189 (ili 289 e-banking)
Račun: 160-337884-74
Iznos: 6.000 din ili 12.000 din