Knjigovodstvena agencija Novi Sad - O nama
Konsultacije - knjigovodstvena agencija Novi Sad - O nama
Knjigovodstveni biro Novi Sad

Kroz godine smo dokazali naš kvalitet.

Sa nekim od postojećih klijenata sarađujemo duže do 10 godina, što najbolje predstavlja kvalitet naših usluga. Široko znanje koje posedujemo, uz stalno praćenje promena u oblasti knjigovodstva, finansija i poreskih obaveza, obezbeđuje kvalitetno obavljanje svih usluga na izuzetno visokom nivou.

Posebno cenimo vreme naših klijenata, tako da se maksimalno trudimo da uz pomoć modernih komunikacija kao i prilagođenih softvera olakšamo poslovanje i da im omogućimo da što više vremena za sebe i svoj biznis.

Od 01.01.2023. godine je stupio na snagu novi Zakon o računovodstvu, čime se propisuje da sve računovodstvene agencije moraju biti upisane u Registar pružalaca računovodstvenih usluga kod Agencije za privredne registre. LIBERO-NS Agencija je upisana u ovaj registar, u svom timu ima sertifikovane računovođe i garantuje da će tako biti i budućnosti. To vam omogućava da znate da su vaše poslovne knjige u sigurnim rukama.

Knjigovodstvena agencija Novi Sad - O nama

Naša misija

Pomažemo našim klijentima da identifikuju svoje poslovne i finansijske potrebe.

Život preduzetnika svakodnevno je ispunjen turbulencijama i brojnim promenama koje otežavaju funkcionisanje i razvoj biznisa. Mogućnost da na jednom mestu objedinimo sve računovodstvene i poreske usluge, klijentima daje priliku da se potpuno posvete svom biznisu i njegovom razvoju, verujući da su finansije i poslovne knjige u sigurnim rukama.

Naše vrednosti.

Posvećenost svakom klijentu, uz individualni pristup svakom pojedinačno.

Ovakav način rada je naš profesionalni pristup, jer nam je cilj da svaka usluga bude prilagođena vama i vašim željama i potrebama vašeg posla, a u skladu sa zakonom.

Stručnost

Naš tim je sastavljen od iskusnih stručnjaka koji se redovno usavršavaju kako bismo vam pružili najbolju knjigovodstvenu uslugu.

Efikasnost

Naša agencija brzo i precizno obrađuje vaše finansijske podatke kako biste mogli da se fokusirate na rast vašeg poslovanja.

Posvećenost

Maksimalno smo posvećeni pružanju personalizovane usluge i rešavanju svih vaših specifičnih potreba vezanih za poreze i računovodstvo.

Poverenje

Vaši finansijski podaci su sigurni kod nas, jer smo posvećeni čuvanju tajnosti i integriteta u radu sa svakim klijentom.

Naša kancelarija.

Novi Sad

Gajeva 17/Lokal 1
21000 Novi Sad
021/63-20-483

Zakažite konsultacije.

Preko 20 godina iskustva u oblasti računovodstva i finansija omogućava nam da naše usluge pružamo na visoko kvalitetan način na zadovoljstvo naših klijenata.