O knjigovodstvenoj agenciji Libero NS

Knjigovodstvena agencija pruža kompletne knjigovodstvene usluge za preduzetnike, privredna društa i udruženja građana. Bogato iskustvo i ogromno znanje koje posedujemo obezbediće Vam miran san i mogućnost da se u potpunosti posvetite svom poslu.

Sa korisnicima naših usluga uspešno sarađujemo već skoro 10 godina, o čemu govori i niz zadovoljnih klijenata među kojima su različite manje i veće firme, ugostitelji, trgovine i zanatske radnje. Neki od klijenata sa kojima smo do sada ostvarili uspešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo možete videti na stranici Reference.

Široko znanje koje posedujemo uz stalno praćenje promena u oblasti knjigovodstva, finansija i poreskih obaveza, obezbeđuje kvalitetno obavljanje svih usluga na izuzetno visokom nivou. Stoga, angažujući nas, možete biti sigurni da je sve obavljeno kako treba, te da se nećete morati hvatati za glavu ukoliko Vam naiđe inspekcija. Pored toga, od nas možete dobiti i mnoštvo korisnih saveta koje obuhvataju finansijsko i poresko savetovanje.

Libero-NS agencija za knjigovodstvo Vam je na raspolaganju šta god da Vam zatreba. Mi obavljamo sve aktivnosti koje nosi sa sobom vođenje firme – prijave i odjave zaposlenih, knjigovodstvene usluge, priprema dokumentacije za dobijanje kredita banaka itd. Detaljnije o uslugama koje pruža naša knjigovodstvena agencija pogledajte na stranici Knjigovodstvene usluge.