Kvalitetne poslovne odluke i adekvatni poslovni potezi sprovedeni u pravom momentu mogu umnogome da utiču na Vaše poslovanje. Da biste doneli takve odluke, nećete se voditi nasumičnim dobrim osećajem da je nešto prava investicija. One moraju biti rezultat pregleda finansijskih analiza i dugotrajnog promišljanja. Stoga, u tom procesu će Vam biti potrebni finansijski izveštaji i analize. Knjigovodstvena agencija Libero-NS pruža Vam finansijsko savetovanje uz podrobne finansijske analize.

Sve bitne informacije koje će Vam pomoći u finansijskom odlučivanju dobijamo na osnovu analiza dokumenata Vašeg poslovanja (materijalni troškovi, ulazne fakture, izlazne fakture…). Na osnovu njih obavljamo potrebne analize kroz parametre kao što su finansijski bilansi i izveštaji.

Za Vas, mi obavljamo sledeće vrste finansijskih analiza:

  • izrada biznis plana i studije izvodljivosti
  • procena i analiza likvidnosti i solventnosti preduzeća prilikom koji se koristi NOK analiza, odnosno analiza neto obrtnog kapitala
  • procena boniteta Vaših kupaca
  • racio analiza preduzeća radi poređenja performansi kompanija koje posluju u istom ili srodnom sektoru
  • analiza profitabilnosti preduzeća
  • analiza kratkoročnih i dugoročnih plasmana preduzeća

Kvalitetne odluke u pogledu investicija i finansija vrlo često su ključ uspeha. Njih je nemoguće doneti bez podrobne analize. Finansijsko savetovanje koje Vam nudi knjigovodstvena agencija Libero-NS obuhvata detaljnu analizu poslovanja na osnovu koje se na kraju donose zaključci.